Nu in verkoop!

14 PARKRANDWONINGEN

  

  

Het park in je achtertuin

Geniet als nieuwe bewoner straks vanuit je achtertuin van het mooiste uitzicht over het park dat de wijk doorkruist. De 14 riante parkrandwoningen hebben twee woonlagen en zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers. Alle woningen zijn gasloos en hebben een energielabel A+++, hier ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten.

De woningen
  

  

Riant wonen

De 12 geschakelde woningen kunnen optioneel worden uitgebreid met een aanbouw op de begane grond. Een levensloopbestendig programma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een riante woonkeuken of een aparte werkkamer behoren tot de mogelijkheden.

De ruimtevergrotende opties
  

  

Opgroeien in Brabantse gezelligheid

Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 400 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Lees meer

Maak jouw droom werkelijkheid!

Heb je interesse in een parkrandwoning in de wijk Den Bogerd? Maak alvast je eigen account aan en blijf via onze nieuwsbrieven op de hoogte. Zo heb je de zekerheid dat je op tijd alle nieuwe informatie over de start verkoop als eerste ontvangt. Wie weet woon jij straks aan het prachtige Park Ter Roomley.

Inschrijven