Binnenkort nieuw aanbod in Den Bogerd

14 PARKRANDWONINGEN

  

  

Riant wonen

Geniet als nieuwe bewoner straks vanuit je achtertuin van het mooiste uitzicht over het park dat de wijk doorkruist. De 14 riante parkrandwoningen hebben twee woonlagen en zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers. De woningen zijn optioneel uit te breiden waarmee een levensloopbestendig programma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een riante woonkeuken of een aparte werkkamer tot de mogelijkheden behoren. Alle woningen zijn gasloos en hebben een energielabel A+++, hier ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten.

Locatie woningen
  

  

Opgroeien in Brabantse gezelligheid

Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 400 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Lees meer

Maak jouw droom werkelijkheid!

Heb je interesse in een parkrandwoning in de wijk Den Bogerd? Maak alvast je eigen account aan en blijf via onze nieuwsbrieven op de hoogte van de pre-sale. Tijdens de pre-sale kun je als eerste je voorkeuren doorgeven en maakt daarmee meer kans op een woning. Wie weet woon jij straks aan het prachtige Park Ter Roomley.

Inschrijven