Bouwnummers 1 t/m 12

Ruimtevergrotende opties

Optie 1

Extra ruime keuken

  

  

Optie 1: prijs € 35.000,-

De woonkamer wordt aan de achterzijde uitgebreid met een extra ruimte van circa 15 m² en is van hetzelfde afwerkniveau als de woonkamer. De keukenaansluitpunten worden verplaatst naar deze ruimte. De uitbreiding van de woonkamer is voorzien van dubbele tuindeuren en een vast raam.

Ik heb interesse!
  

  

Optie 2

Werk- / speelkamer

  

  

Optie 2: prijs € 35.000,-

De woning wordt aan de achterzijde uitgebreid met een extra kamer van circa 15 m². De extra verblijfsruimte is van hetzelfde afwerkniveau als de woonkamer. De extra kamer is voorzien van dubbele tuindeuren en een vast raam. De dubbele (taats)deuren tussen woonkamer enerzijds en werkruimte/speelkamer anderzijds maken geen onderdeel uit van deze optie, die kunnen na oplevering door koper worden aangebracht door een leverancier naar keuze.

Ik heb interesse!
  

  

Optie 3

Extra slaapkamer met badkamer

  

  

Optie 3: prijs € 50.000,-

De woning wordt aan de achterzijde uitgebreid met een extra slaapkamer. De slaapkamer heeft een oppervlak van circa 16 m2. De slaapkamer is voorzien van dubbele tuindeuren en is van hetzelfde afwerkniveau als de overige slaapkamers in de woning. Daarnaast wordt op de begane grond een tweede badkamer gemaakt van ruim 6 m2. De extra badkamer is voorzien van een 120cm brede wastafel met twee wastafelkranen, een wandcloset met inbouwreservoir en een inloopdouche. Het afwerkingsniveau van de badkamer is van hetzelfde niveau als de badkamer op de eerste verdieping

Ik heb interesse!